Blog
Musíte ochutnať svet značky Catler
- 200 g cestovín
- 100 g slaniny
- 2 strúčiky prelisovaného česneku
- menšia hrsť mandlí
- ½ hrnčeka vody
- olivový olej
Pesto
- 140 g sušených rajčín v oleji
- 120 g ricotty
- 30 g čerstvo opražených mandlí
- 80 ml oleja zo sušených rajčiakov
- 1 lyžička citrónovej šťavy
- 1 lyžička chilli vločiek
- 1 lyžička oregana
- 1 lyžička údenej papriky
- ½ lyžičky mletého čierneho korenia
- bazalka na servírovanie
Krémové cestoviny s ricottou a sušenými paradajkami
Zabudnite na nudnú večeru, máme pre vás rýchly recept na krémové cestoviny s ricottou a sušenými paradajkami. S prípravou pomohol silný tyčový mixér Catler SB 810 Vacu+.
Postup:
- Najskôr si dáme variť cestoviny. Do nádobky na sekanie vložíme všetky suroviny na pesto a tyčovým mixérom Catler SB 810 VACU+ rozmixujeme do hladkej pasty.
- Na panvici si rozpálime trošku olivového oleja, prihodíme slaninu nakrájanú na kocky spoločne s cesnakom a 2 minúty opekáme, potom pridáme nadrobno nasekané mandle.
- Rozvoniame ďalšiu minútu, pridáme všetko pesto a trochu vody.
- Približne to vyjde na pol hrnčeka, ale môže sa líšiť kvôli hustote ricotty.
- Prisypeme uvarené cestoviny, dôkladne premiešame a servírujeme.
- Navrch posypeme trochou chilli vločiek a lístkami čerstvej bazalky.