DMS 165

Japonský kuchynský sekáčik
Japonský kuchynský sekáčik patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov. Mohutná a veľmi ostrá čepeľ je určená ako na krájanie zeleniny na veľmi tenké plátky, tak na oddeľovanie mäsa a kosenia.
  • Damascénska oceľ z japonskej oceliarne Takefu
  • Rukoväť z dreva Kebony
  • Mohutná a veľmi ostrá čepeľ
  • Rozmery výrobku: 165/306 mm
Historický produkt
ID produktu: 42003044
Liaty damask vznikal roztavením ocele v malých hlinených kelímkoch a následným pridávaním rôznych prímesí podľa receptúry kováča. Naproti tomu je zvárkový damask vrstvený, tvorený najmenej dvoma druhmi ocelí alebo ocele a iného kovu.

Používa sa mäkká pružná oceľ v kombinácii s tvrdou vysokouhlíkovou oceľou v desiatkach až stovkách vrstiev.

Geniálna a doposiaľ neprekonaná technológia preslávených japonských kováčov, vedela spojiť pružnú a tvrdú oceľ tak, aby sa snúbili ich jedinečné vlastnosti v unikátnej dielo samurajských mečov.

Nože série DMS

Nože série DMS sú vyrobené zvárkovou technológiou v 67 vrstvách, zlúčili mäkkú oceľ VG2 a tvrdú oceľ VG10. Vďaka tomu získali skvelé vlastnosti – extrémnu tvrdosť, pružnosť a dlhú životnosť. Dodávateľom materiálu pre naše nože je japonská oceliareň TAKEFU.

Rukoväte nožov sú vyrobené z javorového dreva a sú upravené metódou KEBONY. Táto technológia, vyvinutá v Nórsku, je patentovaný proces, ktorý bez škodlivých látok a toxínov, zosilňuje bunkovú štruktúru použitého javora a zdôrazní nielen prvotriedne vlastnosti tvrdého dreva, ale aj bohatú hnedú farbu.

Prednosti DMS CLEAVER KNIFE

  • Damascénska oceľ z japonskej oceliarne Takefu
  • Rukoväť z dreva Kebony
  • Mnohonásobné využitie
  • Mohutná a veľmi ostrá čepeľ

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA

Rozmery výrobku: 165/306 mm

Na stiahnutie

FASCINUJÚCA DAMASCÉNSKA OCEĽ

Damascénska oceľ je nesmierne odolný materiál, tvorený technológiou vrstvenia viacerých druhov ocelí či ocele a ďalších kovov, na ktorého leštenom alebo leptanom povrchu je zreteľná štruktúra týchto striedajúcich sa vrstiev.

JAPONSKÝ SEKÁČIK

Japonský kuchynský sekáčik patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a má v kuchyni mnohonásobné využitie. Mohutná a veľmi ostrá čepeľ je určená ako na krájanie zeleniny na veľmi tenké plátky, tak na oddeľovanie mäsa a kosenia.

PERFEKTNE ZABALENÉ

Každý nôž je starostlivo zabalený. Rad nožov série MV v pevných papierových krabičkách, nože série DMS v luxusných drevených boxoch.